Hee daar!!!
Blijf op de hoogte en volg Dimitri
11 Maart 2005 | Suriname, Paramaribo
Groeten Dimitri
11 Maart 2005 - 14:40
Nel:
Hee Dimitri, gaaf man, dat je dat gaat doen. Ik lees straks graag de ervaringen die je daar op doet. Heel veel succes nog met de voorbereidingen en ook heel veel succes (en veel plezier, natuurlijk) aan de andere kant van de wereld. Groetjes, Nel -
11 Maart 2005 - 14:41
Mandy:
hey meneertje!!ik wilde je ff heel veel succes wensen!!doe goed je best en pas goed op jezelf!!toi toi jongen!!dikke kuzz mandy -
11 Maart 2005 - 14:53
Su-Anne:
Dag lieffie!
Nou, ik spreek je nog wel een paar keer maar ik wil je via deze weg ook even heel veel suc6 toewensen!!
Een "veel plezier" kus van mij!!
x -
11 Maart 2005 - 15:01
Your Big Brother:
Leuke site, doe je goed!
Groeten je grote broer. -
11 Maart 2005 - 15:51
Anna:
Hee dimi!! ik wil je heel veel plezier en succes wensen!! XliefsX -
11 Maart 2005 - 16:36
Gabri:
¡Hola!
Roos en ik gaan over 2 weekjes ook weg, enne jij zit het dichtste bij ons in de buurt, dus.. misschien kunnen we nog naar je zwaaien =0P
Succes, maar vooral:
HAVE FUN!
Liefs -
11 Maart 2005 - 16:56
Lynn:
Heej Diem!
Toch maar een site gemaakt ;) Ik wens je alvast heel veel plezier, en geniet ervan! En we houden echt contact he?! Ben benieuwd hoe het gaat worden de komende maanden.. we zijn wel stoer he?! helemaal alleen! Maar komt helemaal goed!!! Pas goed opjezelf oke?!
Veel liefs Lynn ( maar we zien elkaar nog he?!) -
11 Maart 2005 - 21:29
Dommel:
Leuk leuk, succes jongen!!
We spreken elkaar mzzl -
12 Maart 2005 - 09:54
Eeg:
Hela Nephew,
super goed idee om mensjes zo op de hoogte te houden van wat je aan de andere kant van de oceaan allemaal aan het uitspoken bent!
Groetjes Eeg en Nath -
12 Maart 2005 - 10:54
Roos:
He Dimitri,
Jij ook heel veel plezier in Suriname en zoals Gabri al zei wel zullen af en toe wel even naar je zwaaien!!
Liefs Roos -
12 Maart 2005 - 16:17
Paul:
Hee dimit! Helemaal super man!! Ga het daar ff onwijs naar je zin hebben!! Gaat goed komen! K volg je op de voet.
latuhr -
13 Maart 2005 - 12:54
Koen:
nou, hierbij mijn berichtje. Ik zie je sowiezo morgen nog, dus........
Mzzls koen -
14 Maart 2005 - 08:07
Vera:
Heeej Dimitri! Voor jou begint het grote avontuur ook al bijna! Ik wil je nog even heel veel succes wensen. Leuk dat je een site hebt gemaakt kan ik een beetje op de hoogte blijven! Hier in Zuid Afrika is alles goed, als je wil kun je kijken op www.sta-in-za.tk dan kun je mijn avonturen ook een beetje volgen! nogmaals veel succes!!!! X veer -
14 Maart 2005 - 16:56
G33RT3:
Hey Dim!Handig dat je ook een site hebt,kunnen we elkaar nog een beetje volgen.Lekker mailen tussen Tanzania en Suriname.Alvast heel veel plezier,maar we gaan er vrijdag nog wel ff 1-tje op drinken he?!Of 2...;) CU! x -
14 Maart 2005 - 18:07
Pa:
Nog zo'n anderhalve week en dan moeten we je voor 3 maanden missen! Het zal niet meevallen, maar we maken er het beste van. Als jij dat nu ook doet, heb je een geweldige tijd vol ervaringen die je nooit meer meemaakt (denk ik zo!) -
15 Maart 2005 - 07:56
Ellen:
Nu heb ik het goed gedaan, dus lief vriendje en maatje van je moeder ik ga heel erg missen maar ik vind het fantastisch wat je gaat ondernemen. Heel veel geluk en succes. Liefs. -
15 Maart 2005 - 08:16
Elly En De Rest Van De Smitjes:
Hoi Dimitri,
Wat een ontzettende leuke en professionele site heb je er van gemaakt. Past helemaal bij jou. ik sluit mij van harte aan bij alle andere berichtjes. Heel veel plezier, heel veel succes enne.... de telefoontjes met Paps en Mams krijgen er een extra onderwerp bij.
dikke kus van ons allemaal -
15 Maart 2005 - 09:10
Martine:
Heel veel succes in Paramaribo! Geniet ervan!!
Kuzz Martine -
15 Maart 2005 - 13:11
Corine:
Ook ik wil je heel veel succes wensen! lijkt me leuk om je ervaringen te lezen hier! ben reuzebenieuwd! Maak er een geweldige ervaring van!
Groetjes -
15 Maart 2005 - 22:04
Nurse Géke En Marleen:
He dimitri, jij ook al? Iedereen gaat weg. Wel super tof!Ik ga ook weg natuurlijk, ik niet maar ja, we volgen allebei je site op de voet om te zien hoe het met je gaat daar in het verre Paramaribo! Jou kennende gaat het je vast allemaal lukken en je gaat het vast heel erg naar je zin hebben. Wij wensen jou in ieder geval heel veel lol en succes en liefs en what ever je nodig hebt daaro!!! Dikke knuffel en veel liefs van Nurse Géke en nurse Marleen! -
16 Maart 2005 - 20:37
Gonny:
Dat heb je weer mooi voor mekaar jongen; nu kunnen we elke dag zeggen: ik ga ff met Dimi mailen of chatten en dat is handig. Pas goed op jezelf daar, en maak er een mooie tijd van.
Liefs Jos en Gonny -
17 Maart 2005 - 08:35
Angelique:
He Suri-Dimi!
Inmiddels nog maar anderhalve week en off you go! Wel spannend lijkt me zo. Tegen die tijd beginnen bij ons de competitiekriebels echt los te barsten, maar dat is toch net iets minder uitdagend dan zo'n reisje (?) naar Suriname ;o). Je neemt toch wel een didgitale camera mee, zodat je wat leuke impressies op deze site kan zetten, en ik echt jaloers kan worden? Nou de mazzel, ik mail je nog wel!
groeten en veel plezier he! -
17 Maart 2005 - 15:43
C.J.:
We zullen je missen in de studio, maar denk ook onze trouwe luisteraars. Hoe moet dat straks als je weg bent? en wat moet lisa dan zonder jou, weer een luisteraar minder.
Maar voordat je weg gaat nog wel afscheid nemen voor de luisteraars he!?
groeten en tot snel?
C.J. de D.J. (hihi) -
18 Maart 2005 - 08:14
Jean:
Dimitri,
ik weet zeker dat je het ver zult schoppen op het "Suriname Open" (vergeet je rackets dus niet)
Veel succes , geniet er van, het zal zeker een geweldige ervaring worden !
Jean -
18 Maart 2005 - 08:30
Nathalie:
Hallo nep-neefie!!!!!
Voor het geval ik je niet meer zie voor je weggaat, alvast heel veel succes en vooral ook heel veel plezier in Suriname!!!
En niet met vreemde vrouwen meegaan he!
Heel veel liefs Nathalie!!! -
19 Maart 2005 - 10:51
Chris:
Sokko Sokkooooooooo (ofziets...)
Hee Dimitri veel plezier in Suriname en wel met vreemde vrouwen meegaan he! Geniet er maar flink van en doe een beetje aardig tegen die patienten daar... -
19 Maart 2005 - 15:48
Maico:
hai dimitri! alvast veel plezier daar in het lekkere warme suriname! ik kijk er nu al naar uit wat je allemaal te vertellen hebt als je daar bent! Als je terug bent gaan we weer snel wat in de stad drinken! groeten mai
ps: pas op voor de surinaamse dames! ;) -
19 Maart 2005 - 20:34
Ista:
Fawaka,
gaaf man ik zal hier zeker regelmatig op kijken. he ik weet zeker dat je het erg leuk zult hebben denk maar niet aan sp geniet ervan......
groeten,
Ista -
20 Maart 2005 - 06:52
Oom Jos:
Hoi Dimitri,
Zou ook iets voor mij zijn geweest om in dit geweldig mooie land met veel tegenstellingen te werken .
een unieke kans om ervaring op te doen met andere culturen. Maak er iets moois van , Zak in ieder geval per prouw de
Marowijne en Corantijne af.
Veel groeten en Succes!
Oom Jos -
21 Maart 2005 - 15:32
MelliW-naJ:
Ha die Neef!!!
Vrijdag kom ik je ophalen van Zanderij!
Je merkt dat ik nu hier internet verbinding heb in Moengo.
Groet J-W -
25 Maart 2005 - 20:20
Miriam:
Heey Dimitri, wil je ook nog ff heel veel succes en plezier wensen voor daar in Suriname. Maak er een mooi avontuur van en hou me wel goed op de hoogte he?! Liefs Miriam.